En perfekt sommarlunch

Yogurtmarinerad kycklingfilé tillsammans med potatissallad och lite grönt

I denhär värmen kan jag knappt äta annat än flytande och kall mat

Oftast blir det bara en smoothie med kvarg bär och juice :)

Kycklingen blev god i sin marinad som den legat i sen igår, här är receptet:

700g kycklinginnerfilé
2dl valfri yoghurt
Kryddor som jag använde
(alla mått är ca):
Vitlökspulver 1 msk
Salt 1 msk
Peppar 1 krm
Chili 1 krm
Ingefära 1 tsk

Stek kycklingen i olja några minuter på var sida tills den är genomstekt.
Servera förslagsvis med potatissallad rostad lök, grönsallad med valfri dressing och gärna någon god ört, jag hade basilika :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0